Onderhoud

Afhankelijk van de woonomgeving en de weersomstandigheden is het noodzakelijk uw schilderwerk goed te onderhouden. Wanneer de kwaliteit van uw huidige schilderwerk ten einde loopt bieden wij u de oplossing alles een geheel nieuwe uitstraling te geven. Zelfs bij de meest achterstallige schilderwerken garanderen wij u een topkwaliteit!

Oude verflagen worden geheel verwijdert en gaten en andere schades worden als nieuw hersteld zodat het nieuw aangebrachte schilderwerk weer straalt als nooit tevoren.

 

Airless spuiten

Een van de nieuwste technieken in de schilderbranche is het Airless spuiten. Bij airless spuiten wordt de lak onder een druk van >100 bar zonder toevoeging van lucht door een nauwe spuitnozzle geperst. Door de grote drukval expandeert de uit de spuitopening komende straal, die daarbij spontaan uiteenvalt in kleine druppeltjes.

De lak heeft een veel hogere viscositeit en daardoor een lager oplosmiddelgehalte dan bij pneumatisch en elektrostatisch spuiten. Het applicatierendement is 40 – 80%.

Glas plaatsen

Bij van de Wetering is het plaatsen van uw glaswerk in goede handen. Het glaswerk wordt uiterst zorgvuldig geplaatst en onder een hoek van 45˚ afgekit. Dit draagt bij aan een goede afvoer van regenwater. Vrijwel ieder soort glas is leverbaar en voldoet aan de geldende NEN-normen en/of NPR richtlijnen. Hieronder treft u een greep uit onze glascollectie:

Isolerende beglazing, Veiligheidsglas, Brandwerend glas, Spiegels, Hardglazen deuren enzovoorts.

 

Behang

Wilt u een abstracte witte kamer, een vrolijke kinderkamer of een kamer met barok behang. Wij hebben vrijwel ieder behang in huis. Uiteraard kunt u van ons verwachten dat deze naadloos geplaatst worden.

Nieuwbouw

Plannen voor nieuwbouw? Graag denken wij hierin mee. Zowel kleur als technisch advies is hierbij zeer belangrijk. Immers, een goed begin is het halve werk. Wanneer er direct vakkundig op u nieuwe muren, kozijnen, deuren etc geverfd wordt zal dit de levensduur van uw schilderwerk aanzienlijk verhogen.

 

Blank lakwerk

Blank lakwerk geeft aan hoe de specialist de verwerking van blanke lak kan verfraaien. Door dit op een goede manier te doen, ziet niet alleen het houtwerk van jachten er zo uit maar ook uw voordeur.